Έκπτωση 16%

Εργαλείο - Μπρελόκ Απεγκλωβισμού και Διάσωσης από Όχημα Resqme

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 18.00
15.20
Κερδίζετε: €2.80 (16%)
FIR-resqme
Σε Απόθεμα
+
Προσθέσετε στη λίστα σύγκρισης
Το εργαλείο resqme σχεδιάστηκε το 2003 και κατασκευάζεται στις ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν που έχει σχεδιαστεί ως ένα εργαλείο διάσωσης και απεγκλωβισμού σε περίπτωση παγίδευσης ενός θύματος σε αυτοκίνητο.

Οι κακές καιρικές συνθήκες, ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα ή κάποια ηλεκτρονική δυσλειτουργία μπορεί να παγιδεύσει εσάς ή τους αγαπημένους σας μέσα στο όχημα σας.

Το resqme μπορεί να κόψει μπλοκαρισμένες ζώνες ασφαλείας με την κοφτερή του λεπίδα και να σπάσει τα πλαϊνά τζάμια με την ακίδα του. Το RESQME είναι ένα εργαλείο που πρέπει να έχει ο κάθε οδηγός. Είναι ελαφρύ, μικρό αλλά πολύ χρήσιμο. Μπορείτε να το έχετε στα κλειδιά σας ή να το προσαρμόσετε σε κάποιο σημείο του αυτοκινήτου σας έτσι ώστε να είναι πάντα προσβάσιμο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
  • Διαστάσεις: 7,50 x 3.20 cm
  • Βάρος: 17 gr
To resqme έχει σώσει πολλούς ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη. Ξεκίνησε ως εργαλείο απεγκλωβισμού ομάδων διάσωσης, πυροσβεστικής, αστυνομίας paramedic και κατέληξε ως καθημερινό εργαλείο μπρελόκ στα κλειδιά κάθε ανθρώπου που είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει μια δυσάρεστη κατάσταση εγκλωβισμού σε όχημα. Σε αυτό συνέβαλε ο άριστος σχεδιασμός και η απλότητα λειτουργίας του.
 
Το resqme είναι ένα μπρελόκ απαραίτητο για τα κλειδιά κάθε οδηγού που σέβεται τον εαυτό του και τους συνεπιβάτες του. Επιτρέπει με απλές ενέργειες τον ταχύτατο απεγκλωβισμό όταν χρειαστεί. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές εταιρείες αυτοκινήτων ανά τον κόσμο δίνουν δώρο με την αγορά αυτοκινήτου τα κλειδιά σε μπρελόκ resqme!
 
Συνδέεται με τα κλειδιά του αυτοκινήτου μέσω του αποσπώμενου προστατευτικού καλύμματος του κόφτη ζώνης αυτοκινήτου. Τραβώντας το προστατευτικό κάλυμμα αποκαλύπτεται η λεπίδα. Με αυτή αγκιστρώνοντας την ζώνη και τραβώντας διαγωνίως με ελάχιστη δύναμη, θα εκπλαγείτε για το πόσο εύκολα θα την δείτε να κόβεται! Για να ενεργοποιηθεί ο θραύστης κρυστάλλων οι ενέργειες είναι ακόμη ποιο απλές. Ακουμπήστε την μαύρη κεφαλή σε ένα πλευρικό παράθυρο (κατά προτίμηση στην άκρη του) και σπρώξτε προς το παράθυρο μέχρι να απελευθερωθεί η οπλισμένη μόνιμα με ειδικό ελατήριο ακίδα. Το αποτέλεσμα θα είναι το τζάμι να διαλυθεί σε χιλιάδες ακίνδυνα κομμάτια σε κλάσματα δευτερολέπτου. ΠΡΟΣΟΧΗ το γνήσιο resqme λειτουργεί ως θραύστης κρυστάλλων και εντός νερού! Σε περίπτωση που το όχημα βρίσκεται βυθισμένο ο δισώστης μπορεί να σπάσει έξω από το αυτοκίνητο το πλαϊνό τζάμι κάτι που δεν είναι εύκολα κατορθωτό με άλλο εργαλείο (σφυρί, τσεκούρι, μεταλλικό αντικείμενο κλπ) λόγω της αντίστασης του νερού.
 
Το resqme είναι επαναχρησιμοποιήσιμο καθώς μετά από κάθε χρήση η ακίδα του επανοπλίζεται αυτόματα και έτσι είναι πάντα έτοιμο προς χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές. Ο μηχανισμός επανόπλησης και τα κράματα μετάλλων του γνήσιου resqme είναι ανώτερης τεχνολογίας κάτι που εγγυάται την χρήση του κάθε φορά που θα χρειαστεί.
 
Κατασκευάζεται εξ' ολοκλήρου στις ΗΠΑ από επαγγελματίες στα θέματα ασφαλείας με τις αυστηρότερες προδιαγραφές.
 
Ο καλύτερος τρόπος για να δοκιμάσει κάποιος την λειτουργία του resqme είναι να δοκιμάσει την ισχύ και επανόπληση της ακίδας επάνω σε κάποιο περιοδικό πατώντας την ακίδα σαν να ήταν το τζάμι αυτοκινήτου. Τον κόφτη απλά σε κάποιο παχύ ύφασμα. Σε περίπτωση που θελήσει κάποιος να κάνει δοκιμή επάνω σε κρύσταλλο οχήματος καλό είναι εφόσον πρόκειται για δοκιμή να φορέσει γάντια και γυαλιά ασφαλείας.
 
Διαθεσιμότητα:
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής / Μάρκα:
FIRSTAID

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική