Έκπτωση 13%

Κράνος Διάσωσης KASK HP CRI

Διαθεσιμότητα: 4 έως 7 ημέρες
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 196.00
170.00
Κερδίζετε: €26.00 (13%)
FIR-WHE00007CRI
Σε Απόθεμα
+

Περιγραφή

KASK HP CRI Κράνος Διάσωσης

Πρόκειται για το κράνος που χρησιμοποιεί ο Ερυθρός Σταυρός Ιταλίας και πρόσφατα ορισμένα τμήματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Διακρίνεται για την άνεση που προσφέρει λόγω των παρακάτω αναφερόμενων χαρακτηριστικών του.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κράνους:

  • Εξωτερικό κράνους: ABS
  • Εσωτερικό κράνους: HD Πολυστερίνη
  • Ιμάντας λαιμού: Μαλακό Νάιλον (ενσωματωμένο στο εσωτερικό του κράνους χωρίς μεταλλικά πριτσίνια)
  • Μέγεθος: Universal-προσαρμοσμένο από 51 μέχρι 62 cm
  • Πιστοποιήσεις: EN 14052

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Προσωπίδας:

  • Υλικό: Πολυκαρβονικός φακός
  • Βάρος: 200 g
  • Πιστοποιήσεις: EN 166 – EN 14458
  • Οπτική Κλάση: 2

Τεχνολογίες που περιλαμβάνει:

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ
Μέγιστος εξαερισμός χάρη στις δέκα εισαγωγές αέρα. Οι εισαγωγές αέρα και τα εσωτερικά κανάλια εκροής εγγυώνται αποτελεσματική αναπνευσιμότητα.
ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΑ ΚΛΙΠ ΦΑΚΟΥ
Το κράνος είναι εφοδιασμένο με ισχυρά φωσφορούχα κλίπ ανάρτησης φακού, το οποία είναι συμβατά με όλους τους φακούς κεφαλής που είναι εφοδιασμένοι με ελαστικούς ιμάντες κεφαλής.
ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ
Αυτοκόλλητες αντανακλαστικές λωρίδες για υψηλή ορατότητα.
ΛΟΥΡΑΚΙ ΛΑΙΜΟΥ EN 14052
Λουράκι τεσσάρων σημείων. Το κλίπ ταχείας απελευθέρωσης επιτέπει την γρήγορη πρόσδεση και απελευθέρωση του μηχανισμού ασφαλείας σύμφωνα με το πρότυπο EN 14052. Παρέχετε με σύστημα ρύθμισης του μήκους των ιμάντων.
ΚΡΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
Ενσωματομένος κρίκος ανάρτησης πάνω στο λουράκι λαιμού το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να κρεμάσει το κράνος πάνω στον εξοπλισμό του
SANITIZED®
Το κράνος διαθέτει μια αντιβακτηριακή τεχνολογία, γνωστή ως Sanitized®, που δρα ως εσωτερικό αποσμητικό που αντιτίθεται στην ανάπτυξη δυσάρεστων οσμών. Χάρη στην υγιεινή λειτουργία του, αποτρέπει αποτελεσματικά τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων, αυξάνοντας τη φρεσκάδα και την άνεση του υφάσματος σε επαφή με το δέρμα.
2DRY
Το ύφασμα υψηλής τεχνολογίας και μέγιστης άνεσης στεγνώνει πολύ γρήγορα, αποθώντας την υγρασία προς τα έξω και αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας.
ΜΙΚΡΟΜΕΤΡΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ
Ο μικρομετρικός μηχανισμός ρύθμισης μεγέθους που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κράνους παρέχει γρήγορη και ακριβή ρύθμιση ακόμα και όταν φοράτε γάντια.
ΠΡΟΣΩΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Παρέχεται με προσαρμογέα για τοποθέτηση προσωπίδας προστασίας. Είναι συμβατό με τις προσωπίδες προστασίας HP της KASK. Το συγκεκριμένο μοντέλο περιλαμβάνει διάφανα γυαλια προστασίας.
ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ
Παρέχεται με ενσωματωμένη θύρα για προσαρμογή ωτοασπίδων. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν περιλαμβάνει ωτοασπίδες. Είναι προαιρετικές.
Διαθεσιμότητα:
4 έως 7 ημέρες
Κατασκευαστής / Μάρκα:
FIRSTAID

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Προσφορά

΄Προσφορά

Προσφορά