Κράνος Διάσωσης KASK PLASMA HI VIZ

Διαθεσιμότητα: 4 έως 7 ημέρες
113.00
FIR- WHE00009
Σε Απόθεμα
+

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κράνους:

  • Εξωτερικό κράνους: Πολυπροπυλένιο
  • Εσωτερικό κράνους: HD Πολυστυρένιο
  • Ιμάντας λαιμού: Μαλακό Νάιλον (ενσωματωμένο στο εσωτερικό του κράνους χωρίς μεταλλικά πριτσίνια)
  • Μέγεθος: Universal-προσαρμοσμένο από 51 μέχρι 63 cm
  • Πιστοποιητικά: EN 397

Τεχνολογίες που περιλαμβάνει:

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ
Μέγιστος εξαερισμός χάρη στις δέκα εισαγωγές αέρα. Οι εισαγωγές αέρα και τα εσωτερικά κανάλια εκροής εγγυώνται αποτελεσματική αναπνευσιμότητα.
ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΚΕΛΥΦΟΣ
Υψηλής ορατότητας φωσφορούχου χρώματος κέλυφος. Διαθέσιμο σε κίτρινο φωσφορούχο, πορτοκαλί φωσφορούχο, κόκκινο φωσφορούχο, λάιμ φωσφορούχο.
ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΑ ΚΛΙΠ ΦΑΚΟΥ
Το κράνος είναι εφοδιασμένο με ισχυρά φωσφορούχα κλίπ ανάρτησης φακού, το οποία είναι συμβατά με όλους τους φακούς κεφαλής που είναι εφοδιασμένοι με ελαστικούς ιμάντες κεφαλής.
ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ
Αυτοκόλλητες αντανακλαστικές λωρίδες για υψηλή ορατότητα.
ΔΙΧΤΥ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ
Οι εισαγωγείς αέρα του κράνους είναι εξοπλισμένοι με ένα δίχτυ προστασίας, το οποίο προστατεύει το κεφάλη από συντρήμια, χαλάσματα και ερείπια την ίδια στιγμή που παραμένη η ιδιότητα της αναπνευσιμότητας.
ΛΟΥΡΑΚΙ ΛΑΙΜΟΥ EN 14052
Λουράκι τεσσάρων σημείων. Το κλίπ ταχείας απελευθέρωσης επιτέπει την γρήγορη πρόσδεση και απελευθέρωση του μηχανισμού ασφαλείας σύμφωνα με το πρότυπο EN 14052. Παρέχετε με σύστημα ρύθμισης του μήκους των ιμάντων.
ΚΡΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
Ενσωματομένος κρίκος ανάρτησης πάνω στο λουράκι λαιμού το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να κρεμάσει το κράνος πάνω στον εξοπλισμό του
SANITIZED®
Το κράνος διαθέτει μια αντιβακτηριακή τεχνολογία, γνωστή ως Sanitized®, που δρα ως εσωτερικό αποσμητικό που αντιτίθεται στην ανάπτυξη δυσάρεστων οσμών. Χάρη στην υγιεινή λειτουργία του, αποτρέπει αποτελεσματικά τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων, αυξάνοντας τη φρεσκάδα και την άνεση του υφάσματος σε επαφή με το δέρμα.
2DRY
Το ύφασμα υψηλής τεχνολογίας και μέγιστης άνεσης στεγνώνει πολύ γρήγορα, αποθώντας την υγρασία προς τα έξω και αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας.
ΜΙΚΡΟΜΕΤΡΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ
Ο μικρομετρικός μηχανισμός ρύθμισης μεγέθους που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κράνους παρέχει γρήγορη και ακριβή ρύθμιση ακόμα και όταν φοράτε γάντια.
ΠΡΟΣΩΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Παρέχεται με προσαρμογέα για τοποθέτηση προσωπίδας προστασίας. Είναι συμβατό με όλες τις προσωπίδες προστασίας της KASK. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν περιλαμβάνει προσωπίδα. Είναι προαιρετική.
ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ
Παρέχεται με ενσωματωμένη θύρα για προσαρμογή ωτοασπίδων. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν περιλαμβάνει ωτοασπίδες. Είναι προαιρετικές.
Διαθεσιμότητα:
4 έως 7 ημέρες
Κατασκευαστής / Μάρκα:
FIRSTAID

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Προσφορά

΄Προσφορά

Προσφορά