Σάκος Πλάτης Μεταφοράς Εξοπλισμού - 40 Lt

80.00
Τιμή σε πόντους: 80 πόντοι
FIR-M-51612028
Σε Απόθεμα
+
Προσθέσετε στη λίστα σύγκρισης

Αυτός ο σάκος πλάτης είναι ιδανικός για μεταφορά του εξοπλισμού οποιουδήποτε στρατιωτικού και όχι μόνο.

Ο σάκος διαθέτει ένα μεγάλο κυρίως διαμέρισμα το οποίο φέρει δυο χωρίσματα, από τα οποία το ένα εξ αυτών είναι κατάλληλα σχεδιασμένο έτσι ώστε να χωρέσει όπλο. Ιδανικός για όπλα airsodft καθώς και για κυνηγετικά δίκαννα σπασμένα (διαθέτει δύο ξεχωριστά διαμερίσματα στο μήκος του όπλου). Γενικότερα είναι ένας άρτιος σάκος γενικού εξοπλισμού για airsoft, κυνήγι και σώματα ασφαλείας.

Στο μπροστινό μέρος διαθέτει ένα επιπλέον μεγάλο διαμέρισμα το οποίο κλείνει με φερμουάρ και φέρει στην εξωτερική του πλευρά μια μεγάλη τσέπη με κλείσιμο velcro. Στα πλαϊνά διαθέτει 2 μακρόστενες τσέπες από την κάθε πλευρά (σύνολο 4) εκ των οποίο η μια είναι με κλείσιμο Velcro και είναι ιδανικές για μπουκάλια νερού ή παγούρια παρέχοντας πρόσβαση ακόμη και με την τσάντα φορεμένη. Τέλος στο καπάκι της τσάντας υπάρχει ακόμη ένα διαμέρισμα για αποθήκευση μέσα στο οποίο ο χρήστης μπορεί να «κρύψει» την χειρολαβή φοβούμενος μήπως πιαστεί σε κάποιο κλαδί ή παρόμοια κατάσταση.

Στην εξωτερική του πλευρά διαθέτει στο μπροστινό μέρος αλλά και στα πλαϊνά σύστημα molle για προσαρμογή επιπλέον εξοπλισμού ενώ έχει και σημείο με velcro για προσαρμογή διακριτικών σημάτων. Επιπλέον έχει ιμάντες σύσφιξης δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να τους σφίξει έτσι ώστε να μειωθεί ο όγκος της τσάντας.

Η πλάτη της τσάντας όπως και οι ιμάντες πλάτης και μέσης είναι ανατομικοί και ενισχυμένοι έτσι ώστε να μην «κόβουν» τον χρήστη όταν έχει την τσάντα στην πλάτη. Οι ιμάντες πλάτης διαθέτουν πάνω τους σύστημα molle και κρίκους τύπου D για προσαρμογή.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Βάρος: 1800 g
Υλικό κατασκευής: 600D polyester
Χωρητικότητα: 40 lt
Ύψος: 92cm (120cm όταν ξεδιπλωθεί η θήκη για το όπλο)
Μήκος: 33cm
Πλάτος: 15cm