Τσάντα Πλάτης Α' Βοηθειών & Απινιδωτή ARKY

Διαθεσιμότητα: 4 έως 7 ημέρες
114.20
FIR-ARKY-AED-BKPK
Σε Απόθεμα
+
Προσθέσετε στη λίστα σύγκρισης

H τσάντα Α’ Βοηθειών και Απινιδωτή, από την εταιρία ARKY, είναι ιδανική για αυτούς που θέλουν ένα πακέτο που να τα περιέχει όλα. Είναι ιδανική για όλες τις καιρικές συνθήκες καθώς είναι αδιάβροχη και αποτελεί μια τσάντα μεταφοράς υλικού Α’ Βοηθειών αλλά και μεταφοράς εξωτερικού αυτόματου απινιδωτή. Η τσάντα ARKY έρχεται σε δυο μεγέθη, μεγάλη και μικρή.

Το μικρό μέγεθος της τσάντας περιέχει 2 αποσπώμενες θήκες ενώ το μεγάλο μέγεθος περιέχει 4 με διάφανο παράθυρο για γρήγορη αναγνώριση του περιεχομένου. Στο εσωτερικό κυρίως διαμέρισμα από την μία πλευρά του τοιχώματος υπάρχει αρσενικό Velcro όπου στερεώνονται οι αποσπώμενες θήκες ενώ υπάρχει και ένας ιμάντας σύσφιξης για στερέωσης του απινιδωτή (στο μεγάλο μέγεθος υπάρχουν 2 ιμάντες σύσφιξης).

Από την άλλη πλευρά του τοιχώματος υπάρχουν ελαστικοί ιμάντες, διαφόρων μεγεθών, για στερέωση υγειονομικού υλικού.

Στο εξωτερικό μέρος υπάρχουν δυο θήκες για αποθήκευση  αντικειμένων. Η μια εκ των 2 κλείνει με φερμουάρ και στο εσωτερικό της υπάρχουν 3 ιμάντες στερέωσης αντικειμένων ενώ η δεύτερη ασφαλίζει με Velcro και στο εξωτερικό της υπάρχει μια διάφανη θήκη με κλείσιμο φερμουάρ.

Πέραν από τους ενισχυμένους ιμάντες πλάτης, η τσάντα, διαθέτει και χειρολαβές για ευκολότερη μεταφορά. Στην περιοχή της μέσης η τσάντα έχει επιπλέον ενίσχυση έτσι ώστε να μην κουράζει τον χρήστη ενώ στον πάτο της τσάντας υπάρχουν σκληρά πατηράκια από καουτσούκ έτσι ώστε να προστατεύουν την τσάντα όταν ο χρήστης την εναποθέτει στο έδαφος. Τέλος στο εξωτερικό μέρος της πλάτης υπάρχουν αντανακλαστικοί ιμάντες έτσι ώστε να είναι ευδιάκριτη η τσάντα την νύχτα αλλά και την ημέρα.

Χαρακτηριστικά (μικρή / μεγάλη):

  • 2x αποσπώμενες θήκες / 4x αποσπώμενες θήκες
  • 1x ιμάντας στερέωσης απινιδωτή / 2x ιμάντες στερέωσης απινιδωτή
  • Ελαστικοί ιμάντες στερέωσης υγειονομικού υλικού
  • Ιμάντες πλάτης και ιμάντες χειρολαβής
  • Θήκες στο εξωτερικό μέρος
  • Αντανακλαστικοί ιμάντες στο εξωτερικό της τσάντας για εύκολη ορατότητα κατά την διάρκεια της νύχτας και της ημέρας
  • Ενισχυμένη πλάτη
  • Ενισχυμένος πάτος με σκληρά καοτσούκ
Διαθεσιμότητα:
4 έως 7 ημέρες
Κατασκευαστής / Μάρκα:
FIRSTAID

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική