Τσάντα Α' Βοηθειών Elite Bags EMERGENCY'S Mochila Τrapezoidal

Διαθεσιμότητα: 4 έως 7 ημέρες
104.00
FIR-EM13.015
Σε Απόθεμα
+
Προσθέσετε στη λίστα σύγκρισης
Η τσάντα Mochila trapezoidal, της σειράς EMERGENCY’S της Elite Bags, όπως άλλωστε μαρτυρεί και το όνομα της, είναι μια τραπεζοειδής τσάντα Α’ Βοηθειών Βασικής Υποστήριξής Ζωής (BLS) η οποία έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και ως τσάντα πλάτης. Σχεδιασμένη για διασώσεις και επιχειρήσεις διαφόρων σεναρίων συμπεριλαμβανομένου περιοχών με δύσκολη πρόσβαση.

Το κυρίως διαμέρισμα της με 4 αποσπώμενες θήκες, με διάφανο παράθυρο και χρωματική κωδικοποίηση, είναι σχεδιασμένες για να μπορεί ο χρήστης να διαχωρίζει τα υλικά του ανάλογα με την χρήση τους (πχ αναπνευστικό, κυκλοφορικό, χειρουργικό, παιδιατρικό).

Η τσάντα EMERGENCY'S Mochila Τrapezoida είναι κατασκευασμένη από ένα αδιάβροχο υλικό, την πολυουρεθάνη, που χρησιμοποιείται ευρέως ως μονωτικό υλικό. Η πολυουρεθάνη σε συνδυασμό με τους κρίκους των ιμάντων πλάτης, οι οποίοι είναι μεταλλικοί, δημιουργούν ένα ανθεκτικό σύνολο το οποίο καθιστά την τσάντα κατάλληλη για διασώστες.

Πρόκειται πραγματικά για μία ιδιαίτερου νέου σχεδιασμού τσάντα Α' Βοηθειών που φαίνεται πως θα κυριάρχησει στην Ελληνική αγορά σε συνδυασμό με την ποιότητά της και το κόστος απόκτήσης της!

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Διαστάσεις: 55 x 28 x20 cm
  • Χωρητικότητα: 30,8 lt
  • Βάρος: 1.62 kg
  • Υλικό κατασκευής: PU backing of 600D Polyester. Πλενόμενο
  • Χρώμα: Κόκκινο
  • Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος περιεχομένου: 5 kg
Διαθεσιμότητα:
4 έως 7 ημέρες
Κατασκευαστής / Μάρκα:
FIRSTAID

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική