Τσάντα Α' Βοηθειών Πεδίου Μάχης (Άδεια) Tac Med Combat

Διαθεσιμότητα: 7+ ημέρες
150.00
FIR-TAC-C-MP
Σε Απόθεμα
+
Προσθέσετε στη λίστα σύγκρισης
Το όνομα, οι πελάτες, η εμπειρία  και η εξειδίκευση της Tactical Medical Solutions σε είδη Α' Βοηθειών πεδίου μάχης δεν επιτρέπουν αμφισβητήσεις για την ποιότητα και χρηστικότητα των προϊόντων της. Απλά δεν τέθηκαν ποτέ ποιοτικά όρια σε θέματα που σχετίζονται με τις ζωές στρατιωτών στο πεδίο της μάχης.

Στην Tactical Medical Solutions γνωρίζουν πως η ύπαρξη ενός απλού φαρμακείου Α' Βοηθειών δεν αρκεί για το πεδίο μάχης. Δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους ή καθυστέρησης. Eάν ο στρατιώτης δεν είναι σε θέση να θεραπεύσει τους τραυματισμούς του, γίνεται ιδιαίτερα ευάλωτος. Η τσάντα Α' Βοηθειών πεδίου Μάχης Combat σχεδιάστηκε για να σας κάνει ποιο αποτελεσματικούς μαχητές αλλά και ικανούς διασώστες των συντρόφων ή και του εαυτού σας.

Η combat αναβαθμίζει τον εξοπλισμό του γιλέκου σας συνδυάζοντας τις θήκες 3 γεμιστήρων ή άλλου δικής σας επιλογής εξοπλισμού, με την τσάντα Α' Βοηθειών. Οι γεμιστήρες συγκρατούνται απόλυτα με ελαστικές δέστρες ταχείας απελευθέρωσης  στις θήκες τους. Το περιεχόμενο των Α' Βοηθειών μπορεί να οργανωθεί με ασφάλεια εντός της τσάντας, ενώ είναι εύκολα και άμεσα προσβάσιμο. Η απόσταση του ανοίγματος μπορεί να ρυθμιστεί από τον χρήστη, ενώ το ρυθμιζόμενο κορδόνι, επιτρέπει το άμεσο κλείσιμο όταν χρειαστεί.

Η ποιότητα και η αντοχή είναι εγγυημένες!

Διαθεσιμότητα:
7+ ημέρες
Κατασκευαστής / Μάρκα:
FIRSTAID

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική