Τσάντα Μεταφοράς Εξοπλισμού με Χειρολαβή Paracord (Large) MIL-TEC

Διαθεσιμότητα: 4 έως 7 ημέρες
63.00
FIR-13726201/2
Σε Απόθεμα
+
Προσθέσετε στη λίστα σύγκρισης

Μια τσάντα ώμου, από την εταιρεία MIL-TEC. Η τσάντα κλείνει «καπακωτά» και στην εξωτερική πλευρά του κλεισίματος υπάρχει σύστημα MOLLE τύπου laser cut έτσι ώστε ο χρήστης να μπορέσει να προσαρμόσει πρόσθετο εξοπλισμό και Velcro για για εφαρμογή διακριτικών σημάτων. Επίσης υπάρχει και μια μεγάλη θήκη.

Στο αμέσως επόμενο επίπεδο, στο μπροστινό μέρος αφότου ανοίξουμε την τσάντα, υπάρχουν δυο θήκες όπου στο εξωτερικό τους έχουν και πάλι σύστημα MOLLE τύπου laser cut έτσι ώστε ο χρήστης να μπορέσει να προσαρμόσει πρόσθετο εξοπλισμό. Στο εσωτερικό τους υπάρχουν διάφορες τσέπες (κανονικές και διχτυωτές) για οργάνωση του προσωπικού σας εξοπλισμού (πχ. Στυλό, κινητό, κλπ) και καραμπίνερ για ανάρτηση αντικειμένων (π.χ κλειδιά)

Στην εσωτερική πλευρά του κλεισίματος της τσάντας υπάρχει μια μεγάλη διάφανη θήκη έτσι ώστε να μπορεί ο χρήστης να τοποθετήσει κάτι το οποίο να μπορεί να είναι ευδιάκριτο χωρίς να χρειαστεί να το βγάλει (πχ έγγραφα)

Στα πλαϊνά υπάρχουν 2 θήκες όπου στο εξωτερικό μέρος του έχουν σύστημα MOLLE τύπου laser cut έτσι ώστε ο χρήστης να μπορέσει να προσαρμόσει πρόσθετο εξοπλισμό. Στο εσωτερικό τους υπάρχει μια διχτυωτή τσέπη και ένα πλαστικό καραμπίνερ για ανάρτηση αντικειμένων (πχ. Κλειδιά)

Τέλος το κυρίως διαμέρισμα αποτελείτε από μια μεγάλη τσέπη με ενίσχυση στα τοιχώματα της και κλείσιμο με ιμάντα Velcro έτσι ώστε να τοποθετηθεί κάποιο αντικείμενο που χρειάζεται προστασία (πχ ένα Laptop)

Χαρακτηριστικά:

  • Στο πίσω μέρος υπάρχει ιμάντας έτσι ώστε η τσάντα να μπορεί να τοποθετηθεί σε ζώνη ή σε άλλο μέρος του εξοπλισμού του χρήστη
  • Χειρολαβή από σχοινί paracord για χρήση σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης (Δείτε εδώ τις χρήσεις ενός paracord σχοινιού)
  • Αποσπώμενος ιμάντας ώμου με κλιπ ταχείας απελευθέρωσης
  • Ο ιμάντας ώμου συμπεριλαμβάνει ένα ενισχυμένο μαξιλαράκι για άνετη μεταφορά της τσάντας
  • Όλες οι θήκες κλείνουν με φερμουάρ 2 κατευθύνσεων

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • Συνολική χωρητικότητα: 10 Lt
  • Διαστλασεις: 46 x 20 x 27 cm
Διαθεσιμότητα:
4 έως 7 ημέρες
Κατασκευαστής / Μάρκα:
FIRSTAID

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική